Nabeschouwing Reading - Blackpool (2-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Reading het zaterdag 4 januari 2020 om 16:01 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Rivermoor Stadium in Reading.

Via de Reading - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Blackpool (2-2)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Reading en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door N. Delfouneso, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Reading kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Baldock, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette A. Gnanduillet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Loader de 2-2 maakte voor Reading. Blackpool kreeg een penalty toegewezen in de 68e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond A. Gnanduillet die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Reading - Blackpool 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Blackpool Doelpunt N. Delfouneso met assist van A. Gnanduillet Blackpool 0-1
57' Doelpunt Reading Doelpunt S. Baldock met assist van M. Olise Reading 1-1
59' Wissel Reading Wissel D. Loader voor S. Baldock Reading
60' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet met assist van N. Delfouneso Blackpool 1-2
65' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. MacDonald Blackpool
66' Doelpunt Reading Doelpunt D. Loader met assist van G. McCleary Reading 2-2
68' Wissel Reading Wissel S. Aluko voor L. Boye Reading
68' Penalty gemist Blackpool Penalty gemist A. Gnanduillet Blackpool
71' Wissel Blackpool Wissel J. Husband voor C. MacDonald Blackpool
72' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Guy Blackpool
84' Wissel Reading Wissel R. Medford-Smith voor A. Burley Reading
91' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Tilt Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Blackpool
Opstellingen Reading - Blackpool
De opstellingen van Reading en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.