Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bristol City (1-0) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 14 januari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 14 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bristol City (1-0)

Het FA Cup duel tussen Shrewsbury Town en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door A. Pierre, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Shrewsbury Town de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Shrewsbury Town - Bristol City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Goss Shrewsbury Town
36' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Hunt Bristol City
39' Wissel Bristol City Wissel T. Moore voor N. Baker Bristol City
66' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor J. Paterson Bristol City
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor R. Giles Shrewsbury Town
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel C. Lang voor D. Udoh Shrewsbury Town
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Cummings voor S. Goss Shrewsbury Town
89' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt A. Pierre met assist van J. Cummings Shrewsbury Town 1-0
90' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor J. Hunt Bristol City
95' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Murphy Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Bristol City
Opstellingen Shrewsbury Town - Bristol City
De opstellingen van Shrewsbury Town en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.