Nabeschouwing Southampton - Tottenham Hotspur (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Southampton het zaterdag 25 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Tottenham Hotspur (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Southampton en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Son Heung-Min, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Southampton het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk S. Boufal die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Southampton - Tottenham Hotspur 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor S. Armstrong Southampton
56' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor G. Fernandes Tottenham Hotspur
58' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van E. Lamela Tottenham Hotspur 0-1
71' Wissel Southampton Wissel S. Boufal voor K. Danso Southampton
74' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor M. Obafemi Southampton
77' Gele kaart Southampton Gele kaart voor R. Bertrand Southampton
87' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Boufal met assist van D. Ings Southampton 1-1
88' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Dier voor D. Alli Tottenham Hotspur
92' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Bednarek Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Tottenham Hotspur
Opstellingen Southampton - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Southampton en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.