Nabeschouwing Stevenage - Peterborough United (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Stevenage het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United.

Via de Stevenage - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Peterborough United (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Stevenage en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door E. List, waarmee Stevenage met 1-0 de leiding nam. Peterborough United kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Maddison, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Stevenage - Peterborough United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor K. Watts Stevenage
24' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
47' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
56' Doelpunt Stevenage Doelpunt E. List Stevenage 1-0
67' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor L. Reed Peterborough United
67' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor M. Eisa Peterborough United
73' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor N. Thompson Peterborough United
79' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Maddison met assist van S. Dembele Peterborough United 1-1
81' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor C. Stokes Stevenage
81' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor A. Woodyard Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Peterborough United
Opstellingen Stevenage - Peterborough United
De opstellingen van Stevenage en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.