Nabeschouwing Tranmere Rovers - Watford (2-1) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Donderdag 23 januari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Tranmere Rovers het donderdag 23 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Watford (2-1) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Tranmere Rovers en Watford is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tranmere Rovers. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Tranmere Rovers dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door E. Monthe, waarmee Tranmere Rovers met 1-0 de leiding nam. Watford kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Hinds, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 104e minuut zette P. Mullin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tranmere Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Tony Harrington af en was het Tranmere Rovers die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Tranmere Rovers - Watford 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt E. Monthe Tranmere Rovers 1-0
46' Wissel Watford Wissel K. Hinds voor T. Dele-Bashiru Watford
55' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor C. Jennings Tranmere Rovers
64' Wissel Tranmere Rovers Wissel P. Mullin voor M. Ferrier Tranmere Rovers
68' Doelpunt Watford Doelpunt K. Hinds Watford 1-1
81' Wissel Watford Wissel S. Dalby voor J. Pedro Watford
99' Wissel Watford Wissel J. Bennetts voor J. Hungbo Watford
100' Wissel Tranmere Rovers Wissel H. Gilmour voor N. Danns Tranmere Rovers
104' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt P. Mullin met assist van H. Gilmour Tranmere Rovers 2-1
105' Wissel Watford Wissel H. Wise voor D. Quina Watford
109' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Woods voor C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers
117' Wissel Tranmere Rovers Wissel S. Payne voor P. Mullin Tranmere Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Watford
Opstellingen Tranmere Rovers - Watford
De opstellingen van Tranmere Rovers en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tranmere Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.