Nabeschouwing Wealdstone - Maidenhead United (0-2) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Wealdstone het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Maidenhead United. De wedstrijd wordt gespeeld in Grosvenor Vale in Ruislip.

Via de Wealdstone - Maidenhead United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wealdstone - Maidenhead United (0-2)

Het FA Cup duel tussen Wealdstone en Maidenhead United is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Maidenhead United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Kelly, waarmee Maidenhead United met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut moest J. Mendy van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Paul Howard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Wealdstone verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Maidenhead United via een goal van J. Kelly in de 58e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Maidenhead United.

Wedstrijdstatistieken Wealdstone - Maidenhead United
LIVE Wealdstone - Maidenhead United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wealdstone - Maidenhead United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt J. Kelly Maidenhead United 0-1
45' Rode kaart Wealdstone Rode kaart voor J. Mendy Wealdstone
58' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt J. Kelly Maidenhead United 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wealdstone - Maidenhead United
Opstellingen Wealdstone - Maidenhead United

Voorbeschouwing Wealdstone - Maidenhead United

Wealdstone en Maidenhead United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Howard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wealdstone en Maidenhead United in de FA Cup vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.