Nabeschouwing Mechelen - SV Roeselare (3-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Mechelen het zaterdag 27 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - SV Roeselare (3-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Mechelen en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Gravenberch in de 63e minuut, waardoor SV Roeselare met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het G. Mera die Mechelen op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 1-0 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

In de 92e werkte B. Schmisser de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-0 kwam te staan. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 93e minuut was het Mechelen dat via J. Van Cleemput de stand op 3-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer bij een 3-0 eindstand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Mechelen - SV Roeselare 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor S. De Smet SV Roeselare
56' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor D. Gravenberch SV Roeselare
59' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Cleemput Mechelen
63' Rode kaart SV Roeselare Rode kaart voor D. Gravenberch SV Roeselare
70' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Mera Mechelen 1-0
80' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor F. Kompany SV Roeselare
82' Doelpunt Mechelen Doelpunt O. Kaya Mechelen 2-0
92' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt B. Schmisser Mechelen 3-0
93' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Cleemput Mechelen 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - SV Roeselare
Opstellingen Mechelen - SV Roeselare

Voorbeschouwing Mechelen - SV Roeselare

Mechelen en SV Roeselare treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Mechelen 0
Winst SV Roeselare 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 2e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 6e plaats.