Nabeschouwing Ajax Amateurs - OFC Oostzaan (2-2) (2-3 na strafschoppen) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Ajax Amateurs het woensdag 30 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen OFC Oostzaan. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax Amateurs - OFC Oostzaan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax Amateurs - OFC Oostzaan (2-2) (2-3 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Ajax Amateurs en OFC Oostzaan is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een overwinning voor OFC Oostzaan. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek OFC Oostzaan het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. Misa-Danso, waarmee Ajax Amateurs met 1-0 de leiding nam. OFC Oostzaan kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. El Amrani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette R. de Jonge zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ajax Amateurs de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. El Amrani de 2-2 maakte voor OFC Oostzaan.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-3 score in het voordeel van OFC Oostzaan, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Ajax Amateurs - OFC Oostzaan 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax Amateurs - OFC Oostzaan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt K. Misa-Danso Ajax Amateurs 1-0
24' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor T. Freriks OFC Oostzaan
29' Wissel OFC Oostzaan Wissel B. Ottenhoff voor F. Schilder OFC Oostzaan
31' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt B. El Amrani met assist van J. Sang OFC Oostzaan 1-1
53' Doelpunt Ajax Amateurs Doelpunt R. de Jonge Ajax Amateurs 2-1
57' Wissel OFC Oostzaan Wissel B. Amarzagouio voor N. Butter OFC Oostzaan
59' Wissel Ajax Amateurs Wissel R. Fransberg voor M. Sterk Ajax Amateurs
60' Gele kaart Ajax Amateurs Gele kaart voor T. Bouwman Ajax Amateurs
63' Doelpunt OFC Oostzaan Doelpunt B. El Amrani met assist van J. Sang OFC Oostzaan 2-2
68' Wissel Ajax Amateurs Wissel J. Moerkerk voor K. Misa-Danso Ajax Amateurs
73' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor B. El Amrani OFC Oostzaan
88' Wissel OFC Oostzaan Wissel H. Opoku voor M. Brantjes OFC Oostzaan
89' Wissel Ajax Amateurs Wissel C. Uitenwerf voor M. da Silva Ajax Amateurs
103' Gele kaart OFC Oostzaan Gele kaart voor OFC Oostzaan
1' Penalty gemist in shootout OFC Oostzaan Penalty gemist in shootout OFC Oostzaan
1' Penalty gemist in shootout Ajax Amateurs Penalty gemist in shootout Ajax Amateurs
2' Penalty gescoord in shootout OFC Oostzaan Penalty gescoord in shootout OFC Oostzaan 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Ajax Amateurs Penalty gescoord in shootout Ajax Amateurs 1-1
3' Penalty gescoord in shootout OFC Oostzaan Penalty gescoord in shootout OFC Oostzaan 1-2
3' Penalty gemist in shootout Ajax Amateurs Penalty gemist in shootout Ajax Amateurs
4' Penalty gemist in shootout OFC Oostzaan Penalty gemist in shootout OFC Oostzaan
4' Penalty gescoord in shootout Ajax Amateurs Penalty gescoord in shootout Ajax Amateurs 2-2
5' Penalty gescoord in shootout OFC Oostzaan Penalty gescoord in shootout OFC Oostzaan 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax Amateurs - OFC Oostzaan
Opstellingen Ajax Amateurs - OFC Oostzaan
De opstellingen van Ajax Amateurs en OFC Oostzaan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ajax Amateurs - OFC Oostzaan

Ajax Amateurs en OFC Oostzaan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ajax Amateurs en OFC Oostzaan elkaar treffen in de KNVB Beker.