Nabeschouwing Excelsior - FC Eindhoven (0-2) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Excelsior het dinsdag 17 december 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - FC Eindhoven (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Excelsior en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Fischer van Excelsior. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 61e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het J. van der Sande die FC Eindhoven op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep FC Eindhoven via een goal van S. Bourard in de 88e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven.

LIVE Excelsior - FC Eindhoven 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Cicilia FC Eindhoven
49' Wissel Excelsior Wissel T. Oude Kotte voor R. van der Meer Excelsior
52' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Fischer Excelsior
61' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Vloet Excelsior
61' Tweede gele kaart Excelsior Tweede gele kaart voor S. Fischer Excelsior
64' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. van der Sande met assist van K. Essikal FC Eindhoven 0-1
67' Wissel Excelsior Wissel S. Horemans voor T. Verhaar Excelsior
73' Wissel Excelsior Wissel S. Meijer voor D. Haspolat Excelsior
82' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor FC Eindhoven
83' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Bourard FC Eindhoven
85' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. Essikal FC Eindhoven
88' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard FC Eindhoven 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - FC Eindhoven
Opstellingen Excelsior - FC Eindhoven

Voorbeschouwing Excelsior - FC Eindhoven

Excelsior en FC Eindhoven spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior en FC Eindhoven elkaar treffen in de KNVB Beker.