Nabeschouwing Huizen - GOES (2-3) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker neemt Huizen het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen GOES. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Wolfskamer (SV Huizen) (Huizen) in Huizen.

Via de Huizen - GOES live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huizen - GOES (2-3)

Het KNVB Beker duel tussen Huizen en GOES is onder leiding van scheidsrechter Wim Bronsvoort geëindigd in een 2-3 overwinning voor GOES. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Schalkwijk, waarmee GOES met 0-1 de leiding nam. GOES vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Schalkwijk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van GOES, waarmee S. Schalkwijk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 57e minuut werd B. Meulmeester van GOES met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor GOES het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 97 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Huizen werd verkleind tot 1-3. In de 92e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. Lamme die namens Huizen het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 95e minuut was het Huizen dat via J. Lamme de stand op 2-3 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wim Bronsvoort bij een 2-3 eindstand in het voordeel van GOES.

Wedstrijdstatistieken Huizen - GOES
Goals
2
3
LIVE Huizen - GOES 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huizen - GOES teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt GOES Doelpunt S. Schalkwijk GOES 0-1
24' Doelpunt GOES Doelpunt S. Schalkwijk GOES 0-2
37' Doelpunt GOES Doelpunt S. Schalkwijk GOES 0-3
49' Gele kaart Huizen Gele kaart voor M. van t Land Huizen
57' Rode kaart GOES Rode kaart voor B. Meulmeester GOES
57' Wissel GOES Wissel L. Hoekman voor S. Hage GOES
65' Wissel Huizen Wissel D. Schmitz voor M. van t Land Huizen
65' Wissel Huizen Wissel S. Martina voor R. Knul Huizen
76' Wissel Huizen Wissel J. Lo-Asioe voor D. Lamme Huizen
85' Wissel GOES Wissel R. de Vlieger voor T. de Winter GOES
97' Doelpunt Huizen Doelpunt Huizen 1-3
92' Doelpunt Huizen Doelpunt J. Lamme Huizen 1-3
94' Gele kaart GOES Gele kaart voor R. de Kok GOES
95' Doelpunt Huizen Doelpunt J. Lamme Huizen 2-3
Opstellingen Huizen - GOES

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Huizen - GOES

Huizen en GOES spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Bronsvoort en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huizen en GOES elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Huizen 0
Winst GOES 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Huizen - GOES Opstelling Huizen Opstelling GOES Live Huizen - GOES Live Huizen - GOES kijken Huizen - GOES kijken Live Huizen - GOES stream Huizen - GOES Fox Sports Nabeschouwing Huizen - GOES Uitslag Huizen - GOES Statistieken Huizen - GOES KNVB Beker 2019/2020 Huizen - GOES wedden Huizen - GOES gokken Huizen - GOES Unibet