Nabeschouwing Koninklijke HFC - Telstar (1-2) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Koninklijke HFC het dinsdag 29 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Spanjaardslaan in Haarlem.

Via de Koninklijke HFC - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Koninklijke HFC - Telstar (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen Koninklijke HFC en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Tadmine, waarmee Koninklijke HFC met 1-0 de leiding nam. Telstar kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Berenstein, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Telstar in de 93e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist R. Kharchouch deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sam Dröge, waardoor Telstar een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Koninklijke HFC - Telstar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Koninklijke HFC - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Koninklijke HFC Doelpunt K. Tadmine Koninklijke HFC 1-0
17' Wissel Koninklijke HFC Wissel J. Donald voor K. Tadmine Koninklijke HFC
22' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Berenstein Telstar 1-1
58' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
58' Wissel Telstar Wissel R. el Yaakoubi voor F. Korpershoek Telstar
68' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor L. Weistra Koninklijke HFC
71' Wissel Telstar Wissel R. Fernandes voor S. Pattynama Telstar
88' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor M. McGuane Telstar
92' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor W. Boer Koninklijke HFC
93' Penalty Telstar Penalty R. Kharchouch Telstar 1-2
95' Gele kaart Koninklijke HFC Gele kaart voor Koninklijke HFC
96' Gele kaart Telstar Gele kaart voor Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Koninklijke HFC - Telstar
Opstellingen Koninklijke HFC - Telstar
De opstellingen van Koninklijke HFC en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.