Nabeschouwing NAC Breda - FC Emmen (3-2) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt NAC Breda het dinsdag 29 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Emmen (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen NAC Breda en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. van Hooijdonk, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. FC Emmen kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Chacon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette R. Riera zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. de Leeuw de 2-2 maakte voor FC Emmen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk NAC Breda dat in de 74e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Stokkers de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE NAC Breda - FC Emmen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van I. Ilic NAC Breda 1-0
42' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Chacon FC Emmen 1-1
46' Wissel FC Emmen Wissel M. Kolar voor N. Laursen FC Emmen
53' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Riera met assist van A. Filipovic NAC Breda 2-1
60' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. de Leeuw FC Emmen 2-2
63' Wissel FC Emmen Wissel K. Veendorp voor F. Gorgulu FC Emmen
69' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor M. El Allouchi NAC Breda
74' Doelpunt NAC Breda Doelpunt F. Stokkers NAC Breda 3-2
77' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor M. Chacon FC Emmen
81' Wissel NAC Breda Wissel J. P. van Hecke voor F. Stokkers NAC Breda
87' Wissel NAC Breda Wissel L. Ilic voor A. Filipovic NAC Breda
88' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Pena FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Emmen
Opstellingen NAC Breda - FC Emmen
De opstellingen van NAC Breda en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NAC Breda - FC Emmen

NAC Breda en FC Emmen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en FC Emmen elkaar treffen in de KNVB Beker.