Nabeschouwing ROHDA Raalte - DUNO (1-2) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de KNVB Beker neemt ROHDA Raalte het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen DUNO. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Tijenraan in Raalte.

Via de ROHDA Raalte - DUNO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ROHDA Raalte - DUNO (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen ROHDA Raalte en DUNO is geëindigd in een 1-2 overwinning voor DUNO. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Jansen, waarmee DUNO met 0-1 de leiding nam. ROHDA Raalte kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Dikkers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette S. van Essen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee DUNO de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor DUNO een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken ROHDA Raalte - DUNO
Goals
1
2
LIVE ROHDA Raalte - DUNO 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ROHDA Raalte - DUNO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt DUNO Doelpunt J. Jansen DUNO 0-1
38' Doelpunt ROHDA Raalte Doelpunt S. Dikkers ROHDA Raalte 1-1
79' Doelpunt DUNO Doelpunt S. van Essen DUNO 1-2
Opstellingen ROHDA Raalte - DUNO

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte - DUNO

ROHDA Raalte en DUNO spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ROHDA Raalte en DUNO elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst ROHDA Raalte 0
Winst DUNO 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
ROHDA Raalte - DUNO Opstelling ROHDA Raalte Opstelling DUNO Live ROHDA Raalte - DUNO Live ROHDA Raalte - DUNO kijken ROHDA Raalte - DUNO kijken Live ROHDA Raalte - DUNO stream ROHDA Raalte - DUNO Fox Sports Nabeschouwing ROHDA Raalte - DUNO Uitslag ROHDA Raalte - DUNO Statistieken ROHDA Raalte - DUNO KNVB Beker 2019/2020 ROHDA Raalte - DUNO wedden ROHDA Raalte - DUNO gokken ROHDA Raalte - DUNO Unibet