Nabeschouwing Sparta Nijkerk - UNA (3-2) || KNVB Beker

Zaterdag 17 augustus 2019 - 15:00 uur

In de KNVB Beker neemt Sparta Nijkerk het zaterdag 17 augustus 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen UNA. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - UNA live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - UNA (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en UNA is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. van Boekel, waarmee UNA met 0-1 de leiding nam. Sparta Nijkerk kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. de Ruiter, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette R. van Boekel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee UNA de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Buitenhuis de 2-2 maakte voor Sparta Nijkerk. In de 83e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Sparta Nijkerk speler M. de Ruiter.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wouter Wiersma en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Sparta Nijkerk.

Wedstrijdstatistieken Sparta Nijkerk - UNA
Goals
3
2
LIVE Sparta Nijkerk - UNA 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - UNA teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Doelpunt UNA Doelpunt R. van Boekel UNA 0-1
57' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt M. de Ruiter Sparta Nijkerk 1-1
60' Doelpunt UNA Doelpunt R. van Boekel UNA 1-2
65' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt J. Buitenhuis Sparta Nijkerk 2-2
83' Penalty Sparta Nijkerk Penalty M. de Ruiter Sparta Nijkerk 3-2
Opstellingen Sparta Nijkerk - UNA
De opstellingen van Sparta Nijkerk en UNA zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Nijkerk
# Speler Pos.
0
0 Leroy Oehlers V
0 Donny van der Wal M
0 Wesley de Laat M
0 Jerry Geurtsen M
Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - UNA

Sparta Nijkerk en UNA spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Wiersma en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en UNA elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Nijkerk 0
Winst UNA 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Sparta Nijkerk - UNA Opstelling Sparta Nijkerk Opstelling UNA Live Sparta Nijkerk - UNA Live Sparta Nijkerk - UNA kijken Sparta Nijkerk - UNA kijken Live Sparta Nijkerk - UNA stream Sparta Nijkerk - UNA Fox Sports Nabeschouwing Sparta Nijkerk - UNA Uitslag Sparta Nijkerk - UNA Statistieken Sparta Nijkerk - UNA KNVB Beker 2019/2020 Sparta Nijkerk - UNA wedden Sparta Nijkerk - UNA gokken Sparta Nijkerk - UNA Unibet