Nabeschouwing VVOG - Minor (3-0) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt VVOG het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Minor. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Strokel in Harderwijk.

Via de VVOG - Minor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVOG - Minor (3-0)

Het KNVB Beker duel tussen VVOG en Minor is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 3-0 overwinning voor VVOG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Careman, waarmee VVOG met 1-0 de leiding nam. VVOG vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Latupeirissa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam VVOG vervolgens op 3-0. Het was H. Kersten die vanaf 11 meter wist te scoren in de 74e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Vereijken, waardoor VVOG een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VVOG - Minor
3
0
LIVE VVOG - Minor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVOG - Minor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt VVOG Doelpunt T. Careman VVOG 1-0
70' Doelpunt VVOG Doelpunt C. Latupeirissa VVOG 2-0
74' Penalty VVOG Penalty H. Kersten VVOG 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting VVOG - Minor
Opstellingen VVOG - Minor

Voorbeschouwing VVOG - Minor

VVOG en Minor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVOG en Minor elkaar treffen in de KNVB Beker.