Nabeschouwing Accrington Stanley - AFC Wimbledon (1-5) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het zaterdag 10 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - AFC Wimbledon (1-5)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 1-5 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Accrington Stanley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Nottingham. AFC Wimbledon kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Palmer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette O. Palmer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Wimbledon de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor AFC Wimbledon vergroot nadat A. Assal de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 57e minuut nadat J. Pigott namens AFC Wimbledon de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 64e minuut en kwam op naam te staan van AFC Wimbledon speler A. Assal, die daarmee tekende voor de 1-5. Na 92 minuten moest AFC Wimbledon speler B. Heneghan het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat AFC Wimbledon de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Oldham bij een 1-5 eindstand in het voordeel van AFC Wimbledon.

LIVE Accrington Stanley - AFC Wimbledon 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Nottingham met assist van C. Burgess Accrington Stanley 1-0
21' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt O. Palmer AFC Wimbledon 1-1
42' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt O. Palmer met assist van J. Rudoni AFC Wimbledon 1-2
46' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Assal met assist van O. Palmer AFC Wimbledon 1-3
56' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
57' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott AFC Wimbledon 1-4
64' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Morgan voor M. Butcher Accrington Stanley
64' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor D. Charles Accrington Stanley
64' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Assal met assist van G. Dobson AFC Wimbledon 1-5
65' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Assal AFC Wimbledon
67' Wissel AFC Wimbledon Wissel R. Longman voor J. Pigott AFC Wimbledon
67' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor B. Heneghan AFC Wimbledon
73' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Phillips voor S. McConville Accrington Stanley
75' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor O. Palmer AFC Wimbledon
75' Wissel AFC Wimbledon Wissel C. Alexander voor L. ONeil AFC Wimbledon
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Oksanen voor G. Dobson AFC Wimbledon
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Osew voor A. Assal AFC Wimbledon
92' Tweede gele kaart AFC Wimbledon Tweede gele kaart voor B. Heneghan AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - AFC Wimbledon
Opstellingen Accrington Stanley - AFC Wimbledon
De opstellingen van Accrington Stanley en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.