Nabeschouwing Accrington Stanley - Blackpool (0-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 december 2020 - 16:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het zaterdag 19 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Blackpool (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Accrington Stanley en Blackpool gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Accrington Stanley, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Declan Bourne niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Accrington Stanley - Blackpool
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
112
93
Gevaarlijke aanvallen
48
25
Passes
366
311
Overtredingen
15
15
Buitenspel
3
4
Corners
9
3
Wissels
0
2
LIVE Accrington Stanley - Blackpool 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel B. Lubala voor J. Yates Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel G. Ward voor M. Virtue-Thick Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Blackpool
Opstellingen Accrington Stanley - Blackpool
De opstellingen van Accrington Stanley en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach John Coleman
Basiselftal Accrington Stanley
# Speler Pos.
1 Nathan Baxter K
3 Mark Hughes V
2 Michael Nottingham V
4 Cameron Burgess V
28 Séamus Conneely M
18 Harvey Rodgers M
11 Sean McConville M
6 Matt Butcher M
10 Joe Cameron Pritchard M
32 Dion Charles A
19 Colby Bishop A
Wissels Accrington Stanley
# Speler Pos.
40 Toby Savin K
5 Ross Sykes V
16 Ben Barclay V
14 Tariq Uwakwe M
25 Rhys Fenlon M
8 Jonathan Russell M
9 Ryan Cassidy A
Formatie 4-4-2
Coach Neil Critchley
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
33 Alex Fojtíček K
3 James Husband V
2 Jordan Gabriel V
31 Benjamin Woodburn M
18 Grant Ward M
19 Daniel Kemp M
30 Beryly Lubala A
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Blackpool

Accrington Stanley en Blackpool treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Declan Bourne en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Blackpool in de League One vond plaats op 26 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Accrington Stanley als Blackpool wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Accrington Stanley 1
Winst Blackpool 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 8e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Accrington Stanley - Blackpool Opstelling Accrington Stanley Opstelling Blackpool Live Accrington Stanley - Blackpool Live Accrington Stanley - Blackpool kijken Accrington Stanley - Blackpool kijken Live Accrington Stanley - Blackpool stream Accrington Stanley - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Accrington Stanley - Blackpool Uitslag Accrington Stanley - Blackpool Statistieken Accrington Stanley - Blackpool League One 2020/2021 Accrington Stanley - Blackpool wedden Accrington Stanley - Blackpool gokken Accrington Stanley - Blackpool Unibet