Nabeschouwing Accrington Stanley - Bristol Rovers (6-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 2 februari 2021 - 20:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het dinsdag 2 februari 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Bristol Rovers (6-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 6-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Pritchard, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Nicholson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 12e minuut zette D. Charles zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 17 minuten werd de voorsprong voor Accrington Stanley vergroot nadat D. Charles de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 28e minuut nadat C. Bishop namens Accrington Stanley de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Even later was het opnieuw C. Bishop die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Accrington Stanley op 5-1 in de 48e minuut. Namens Accrington Stanley mocht D. Charles in de 70e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Lewis en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Bristol Rovers 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
8' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Pritchard Accrington Stanley 1-0
11' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Nicholson Bristol Rovers 1-1
12' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van S. Conneely Accrington Stanley 2-1
17' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van N. Baxter Accrington Stanley 3-1
28' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van S. McConville Accrington Stanley 4-1
38' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Russell voor M. Butcher Accrington Stanley
44' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
46' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Daly voor B. Hanlan Bristol Rovers
46' Wissel Accrington Stanley Wissel C. Burgess voor M. Nottingham Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Rodgers voor T. Uwakwe Accrington Stanley
46' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Ayunga voor E. Oztumer Bristol Rovers
48' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 5-1
61' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor G. Williams Bristol Rovers
63' Wissel Bristol Rovers Wissel D. Tutonda voor L. Leahy Bristol Rovers
63' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Hargreaves voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
64' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Harries voor S. Nicholson Bristol Rovers
64' Wissel Accrington Stanley Wissel P. Smyth voor J. Pritchard Accrington Stanley
70' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van P. Smyth Accrington Stanley 6-1
73' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Scully voor S. McConville Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Bristol Rovers
Opstellingen Accrington Stanley - Bristol Rovers
De opstellingen van Accrington Stanley en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.