Nabeschouwing Accrington Stanley - Crewe Alexandra (1-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het dinsdag 24 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Crewe Alexandra (1-0)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-0 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door C. Bishop, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Accrington Stanley uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Accrington Stanley - Crewe Alexandra 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Russell Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Sangare voor J. Russell Accrington Stanley
58' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor H. Pickering Crewe Alexandra
59' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 1-0
62' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor O. Dale Crewe Alexandra
73' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor T. Lowery Crewe Alexandra
73' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Cassidy voor H. Rodgers Accrington Stanley
78' Wissel Crewe Alexandra Wissel D. Powell voor O. Dale Crewe Alexandra
83' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor C. Porter Crewe Alexandra
83' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Zanzala voor R. Wintle Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Crewe Alexandra
Opstellingen Accrington Stanley - Crewe Alexandra
De opstellingen van Accrington Stanley en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.