Nabeschouwing Accrington Stanley - Hull City (2-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 18:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het dinsdag 26 januari 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Hull City (2-0)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 2-0 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Charles, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Butcher op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Hull City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
37' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Lewis-Potter Hull City
50' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles met assist van T. Uwakwe Accrington Stanley 1-0
63' Wissel Hull City Wissel D. Crowley voor J. Magennis Hull City
64' Wissel Hull City Wissel G. Whyte voor R. Smallwood Hull City
64' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
68' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Butcher met assist van J. Pritchard Accrington Stanley 2-0
69' Wissel Hull City Wissel R. Burke voor G. Honeyman Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Hull City
Opstellingen Accrington Stanley - Hull City
De opstellingen van Accrington Stanley en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Hull City

Accrington Stanley en Hull City treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Hull City in de League One vond plaats op 19 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Accrington Stanley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Accrington Stanley. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 0
Winst Hull City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 10e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 1e plaats.