Nabeschouwing Accrington Stanley - Northampton Town (0-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 6 februari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het zaterdag 6 februari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Northampton Town (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Northampton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Pritchard van Accrington Stanley. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 85e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Accrington Stanley en Northampton Town gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Northampton Town kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Peter Wright niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Accrington Stanley - Northampton Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Accrington Stanley Wissel C. Burgess voor T. Uwakwe Accrington Stanley
62' Wissel Northampton Town Wissel B. Morris voor J. Mills Northampton Town
69' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor L. Jones Northampton Town
71' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
80' Wissel Accrington Stanley Wissel P. Smyth voor A. Phillips Accrington Stanley
82' Wissel Northampton Town Wissel R. Korboa voor R. Edmondson Northampton Town
85' Tweede gele kaart Accrington Stanley Tweede gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
86' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. McWilliams Northampton Town
86' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Bishop Accrington Stanley
89' Wissel Northampton Town Wissel M. Marshall voor S. Hoskins Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Northampton Town
Opstellingen Accrington Stanley - Northampton Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Northampton Town

Accrington Stanley en Northampton Town treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Northampton Town in de League One vond plaats op 14 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Accrington Stanley favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Northampton Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 1
Winst Northampton Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 7e positie staat, terwijl we Northampton Town terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.