Nabeschouwing Accrington Stanley - Oxford United (1-4) || League One 2020/2021

Zaterdag 26 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het zaterdag 26 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Oxford United (1-4)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 1-4 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Henry, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Cassidy in de 71e minuut zorgde er even later voor dat Accrington Stanley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van J. Pritchard kwam Oxford United in de 73e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

In de 75e minuut werd D. Charles van Accrington Stanley met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Accrington Stanley het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 85 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat M. Taylor de 1-3 wist te scoren. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het M. Taylor die namens Oxford United het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Accrington Stanley - Oxford United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
45' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van D. Agyei Oxford United 0-1
46' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Conneely voor S. Sama Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel C. Bishop voor T. Allan Accrington Stanley
55' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
60' Wissel Oxford United Wissel C. Brannagan voor R. Hall Oxford United
71' Penalty Accrington Stanley Penalty R. Cassidy Accrington Stanley 1-1
72' Wissel Oxford United Wissel J. Cooper voor D. Agyei Oxford United
73' Eigen doelpunt Oxford United Eigen doelpunt J. Pritchard Oxford United 1-2
75' Rode kaart Accrington Stanley Rode kaart voor D. Charles Accrington Stanley
85' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van J. Henry Oxford United 1-3
88' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van A. Forde Oxford United 1-4
88' Wissel Oxford United Wissel D. Osei Yaw voor M. Taylor Oxford United
90' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Pritchard Accrington Stanley
93' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Scully voor J. Pritchard Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Oxford United
Opstellingen Accrington Stanley - Oxford United
De opstellingen van Accrington Stanley en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.