Nabeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth (3-3) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 april 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het dinsdag 27 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Portsmouth (3-3)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Bishop, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Burgess op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Portsmouth de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Marquis.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Williams de 2-2 maakte voor Portsmouth. Portsmouth leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 91 minuten op voorsprong na een goal van J. Marquis: 2-3. In de 95e werkte J. Marquis de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-3 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Madley bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Accrington Stanley - Portsmouth 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-0
43' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Burgess met assist van C. Bishop Accrington Stanley 2-0
46' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor J. Bolton Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel A. Cannon voor B. Close Portsmouth
49' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis Portsmouth 2-1
54' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Williams met assist van J. Marquis Portsmouth 2-2
61' Wissel Portsmouth Wissel P. Downing voor C. Johnson Portsmouth
68' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor J. Russell Accrington Stanley
68' Wissel Portsmouth Wissel C. Daniels voor G. Byers Portsmouth
76' Wissel Accrington Stanley Wissel P. Smyth voor H. Rodgers Accrington Stanley
84' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
84' Wissel Portsmouth Wissel H. White voor M. Harness Portsmouth
86' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Cannon Portsmouth
91' Doelpunt Portsmouth Doelpunt J. Marquis Portsmouth 2-3
93' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor B. Barclay Accrington Stanley
94' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
95' Eigen doelpunt Accrington Stanley Eigen doelpunt J. Marquis Accrington Stanley 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Portsmouth
Opstellingen Accrington Stanley - Portsmouth
De opstellingen van Accrington Stanley en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.