Nabeschouwing Accrington Stanley - Swindon Town (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 6 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Accrington Stanley het zaterdag 6 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Swindon Town (2-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Alan Clayton geëindigd in een 2-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Charles, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Swindon Town kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Pitman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette C. Bishop zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Clayton, waardoor Accrington Stanley dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Accrington Stanley - Swindon Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles Accrington Stanley 1-0
21' Wissel Swindon Town Wissel J. Garrick voor J. Grounds Swindon Town
30' Doelpunt Swindon Town Doelpunt B. Pitman Swindon Town 1-1
31' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
44' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 2-1
47' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Butcher Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Morgan voor P. Smyth Accrington Stanley
48' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Russell voor C. Bishop Accrington Stanley
59' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
64' Wissel Swindon Town Wissel T. Omotoye voor H. Hope Swindon Town
73' Wissel Swindon Town Wissel C. Missilou voor J. Lyden Swindon Town
73' Wissel Swindon Town Wissel R. Hunt voor E. Iandolo Swindon Town
80' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Phillips voor S. Conneely Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Swindon Town
Opstellingen Accrington Stanley - Swindon Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.