Nabeschouwing AFC Wimbledon - Charlton Athletic (2-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 20 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 20 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic.

Via de AFC Wimbledon - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Charlton Athletic (2-2)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Stockley, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. AFC Wimbledon kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Longman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette D. Jaiyesimi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Longman de 2-2 maakte voor AFC Wimbledon.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AFC Wimbledon - Charlton Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor C. Washington Charlton Athletic
10' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley met assist van L. Millar Charlton Athletic 0-1
15' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt R. Longman met assist van J. Pigott AFC Wimbledon 1-1
21' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt D. Jaiyesimi met assist van L. Millar Charlton Athletic 1-2
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel N. Guinness-Walker voor L. ONeil AFC Wimbledon
64' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Rudoni voor A. Assal AFC Wimbledon
65' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt R. Longman AFC Wimbledon 2-2
68' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Oksanen AFC Wimbledon
68' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor L. Millar Charlton Athletic
78' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Pratley voor A. Morgan Charlton Athletic
79' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Schwartz voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
81' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Aneke Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Charlton Athletic
Opstellingen AFC Wimbledon - Charlton Athletic
De opstellingen van AFC Wimbledon en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.