Nabeschouwing AFC Wimbledon - Fleetwood Town (0-1) || League One 2020/2021

Maandag 5 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt AFC Wimbledon het maandag 5 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town.

Via de AFC Wimbledon - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Fleetwood Town (0-1)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door B. McKay, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Fleetwood Town de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE AFC Wimbledon - Fleetwood Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Connolly Fleetwood Town
41' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor B. Heneghan AFC Wimbledon
42' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor C. Alexander AFC Wimbledon
63' Wissel Fleetwood Town Wissel B. McKay voor G. Garner Fleetwood Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Finley voor D. Batty Fleetwood Town
66' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Donacien voor H. Holgate Fleetwood Town
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel O. Palmer voor J. Pigott AFC Wimbledon
77' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor W. Burns Fleetwood Town
81' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Chislett voor R. Longman AFC Wimbledon
86' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Camps Fleetwood Town
88' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt B. McKay Fleetwood Town 0-1
92' Wissel AFC Wimbledon Wissel Z. Robinson voor A. Assal AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Fleetwood Town
Opstellingen AFC Wimbledon - Fleetwood Town
De opstellingen van AFC Wimbledon en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Fleetwood Town

AFC Wimbledon en Fleetwood Town treffen elkaar in de 40e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 26 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Wimbledon. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Fleetwood Town favoriet. 5 keer wist de ploeg van AFC Wimbledon te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AFC Wimbledon. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Wimbledon 2
Winst Fleetwood Town 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 21e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 16e plaats.