Nabeschouwing AFC Wimbledon - Ipswich Town (3-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 13 april 2021 - 19:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 13 april 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town.

Via de AFC Wimbledon - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Ipswich Town (3-0)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 3-0 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door W. Nightingale, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. AFC Wimbledon vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Rudoni op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut moest Ipswich Town verder met een man minder nadat J. Harrop een rode kaart had gekregen.

In de 86e minuut volgde een derde treffer van AFC Wimbledon, waarmee R. Longman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Coggins, waardoor AFC Wimbledon dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Wimbledon - Ipswich Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt W. Nightingale met assist van L. ONeil AFC Wimbledon 1-0
25' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Rudoni met assist van L. ONeil AFC Wimbledon 2-0
28' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor J. Harrop Ipswich Town
46' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Rudoni AFC Wimbledon
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Judge Ipswich Town
63' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dozzell voor A. Judge Ipswich Town
63' Wissel Ipswich Town Wissel K. Bennetts voor G. Edwards Ipswich Town
63' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor A. Drinan Ipswich Town
63' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Oksanen voor A. Assal AFC Wimbledon
64' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor J. Rudoni AFC Wimbledon
69' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor S. Ward Ipswich Town
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel R. Longman voor O. Palmer AFC Wimbledon
75' Wissel AFC Wimbledon Wissel C. Alexander voor L. ONeil AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Osew voor N. Guinness-Walker AFC Wimbledon
86' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt R. Longman met assist van S. McLoughlin AFC Wimbledon 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Ipswich Town
Opstellingen AFC Wimbledon - Ipswich Town
De opstellingen van AFC Wimbledon en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.