Nabeschouwing AFC Wimbledon - Lincoln City (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 2 januari 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 2 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Lincoln City (1-2)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door T. Edun, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. AFC Wimbledon kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Palmer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette T. Hopper zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Lincoln City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Wimbledon - Lincoln City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Edun met assist van T. Hopper Lincoln City 0-1
28' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. Johnson Lincoln City
31' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt O. Palmer met assist van S. McLoughlin AFC Wimbledon 1-1
38' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Woodyard AFC Wimbledon
68' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Grant Lincoln City
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Chislett voor J. Pigott AFC Wimbledon
83' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van J. Grant Lincoln City 1-2
85' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Roscrow voor P. Kalambayi AFC Wimbledon
91' Wissel Lincoln City Wissel M. Melbourne voor T. Edun Lincoln City
92' Wissel Lincoln City Wissel R. Howarth voor B. Johnson Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Lincoln City
Opstellingen AFC Wimbledon - Lincoln City
De opstellingen van AFC Wimbledon en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.