Nabeschouwing AFC Wimbledon - Rochdale (3-3) || League One 2020/2021

Dinsdag 27 april 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt AFC Wimbledon het dinsdag 27 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale.

Via de AFC Wimbledon - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Rochdale (3-3)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Rochdale geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Beesley, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Osho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist AFC Wimbledon de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Rudoni.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Palmer de 2-2 maakte voor AFC Wimbledon. Rochdale leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 73 minuten op voorsprong na een goal van J. Keohane: 2-3. Na 84 minuten was het J. Pigott van AFC Wimbledon de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat J. Pigott AFC Wimbledon weer op 3-3 zette in de 97e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Brook bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE AFC Wimbledon - Rochdale 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor L. ONeil AFC Wimbledon
41' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Beesley Rochdale 0-1
57' Doelpunt Rochdale Doelpunt G. Osho met assist van C. Shaughnessy Rochdale 0-2
61' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Rudoni met assist van A. Assal AFC Wimbledon 1-2
66' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt O. Palmer AFC Wimbledon 2-2
68' Wissel AFC Wimbledon Wissel R. Longman voor A. Assal AFC Wimbledon
71' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor M. Done Rochdale
73' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Keohane met assist van C. Shaughnessy Rochdale 2-3
74' Wissel AFC Wimbledon Wissel C. Alexander voor L. ONeil AFC Wimbledon
80' Wissel Rochdale Wissel S. Humphrys voor M. Done Rochdale
80' Wissel Rochdale Wissel M. Lund voor C. Grant Rochdale
84' Penalty gemist AFC Wimbledon Penalty gemist J. Pigott AFC Wimbledon
85' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor G. Osho Rochdale
92' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor J. Rudoni AFC Wimbledon
93' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Humphrys Rochdale
97' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott met assist van C. Alexander AFC Wimbledon 3-3
98' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor J. McNulty Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Rochdale
Opstellingen AFC Wimbledon - Rochdale
De opstellingen van AFC Wimbledon en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rochdale zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.