Nabeschouwing AFC Wimbledon - Swindon Town (4-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 18:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 17 april 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Swindon Town.

Via de AFC Wimbledon - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Swindon Town (4-1)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 4-1 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. J. Pigott maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AFC Wimbledon vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. AFC Wimbledon vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Nightingale op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van AFC Wimbledon, waarmee A. Assal zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam AFC Wimbledon geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Pigott. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist T. Smith namens Swindon Town de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Busby en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van AFC Wimbledon.

LIVE AFC Wimbledon - Swindon Town 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
20' Penalty AFC Wimbledon Penalty J. Pigott AFC Wimbledon 1-0
26' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Lyden Swindon Town
26' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt W. Nightingale met assist van J. Rudoni AFC Wimbledon 2-0
37' Wissel Swindon Town Wissel J. Garrick voor P. Caddis Swindon Town
44' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Assal met assist van O. Palmer AFC Wimbledon 3-0
47' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor B. Pitman Swindon Town
46' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor T. Broadbent Swindon Town
46' Wissel Swindon Town Wissel D. Thompson voor J. Lyden Swindon Town
54' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott met assist van A. Assal AFC Wimbledon 4-0
56' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor B. Pitman Swindon Town
56' Wissel Swindon Town Wissel T. Omotoye voor M. Palmer Swindon Town
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel R. Longman voor J. Pigott AFC Wimbledon
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Osew voor N. Guinness-Walker AFC Wimbledon
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Oksanen voor G. Dobson AFC Wimbledon
66' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor J. Rudoni AFC Wimbledon
77' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Kalambayi voor W. Nightingale AFC Wimbledon
79' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Smith Swindon Town 4-1
93' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. McLoughlin AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Swindon Town
Opstellingen AFC Wimbledon - Swindon Town
De opstellingen van AFC Wimbledon en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.