Nabeschouwing Blackpool - Accrington Stanley (0-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 13 april 2021 - 20:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het dinsdag 13 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Accrington Stanley (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Blackpool en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Accrington Stanley kreeg in de 88e minuut een strafschop toegekend, die door C. Bishop werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Blackpool en Accrington Stanley gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Blackpool, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Samuel Barrott voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Accrington Stanley
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
100
119
Gevaarlijke aanvallen
34
36
Passes
497
346
Overtredingen
17
14
Buitenspel
2
3
Corners
1
5
Wissels
0
3
LIVE Blackpool - Accrington Stanley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Morgan Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Phillips voor D. Morgan Accrington Stanley
75' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
82' Wissel Accrington Stanley Wissel M. Butcher voor P. Smyth Accrington Stanley
85' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Burgess Accrington Stanley
88' Penalty gemist Accrington Stanley Penalty gemist C. Bishop Accrington Stanley
94' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor D. Ballard Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Accrington Stanley
Opstellingen Blackpool - Accrington Stanley
De opstellingen van Blackpool en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Neil Critchley
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
28 Stuart Moore K
15 Demetri Mitchell V
21 Marvin Ekpiteta V
3 James Husband V
20 Oliver Turton V
6 Ethan Robson M
38 Bradley Holmes A
Formatie 3-4-3
Coach John Coleman
Basiselftal Accrington Stanley
# Speler Pos.
40 Toby Savin K
2 Michael Nottingham V
4 Cameron Burgess V
16 Ben Barclay V
28 Séamus Conneely M
18 Harvey Rodgers M
11 Sean McConville M
37 David Morgan M
32 Dion Charles A
19 Colby Bishop A
7 Paul Smyth A
Wissels Accrington Stanley
# Speler Pos.
13 Jack Buckley K
12 Joe Maguire V
24 Stephen Sama V
8 Jonathan Russell M
36 Adam Phillips M
6 Matt Butcher M
20 Thomas Scully M
Voorbeschouwing Blackpool - Accrington Stanley

Blackpool en Accrington Stanley treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 19 december 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als Accrington Stanley wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 1
Winst Accrington Stanley 1
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 4e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Blackpool - Accrington Stanley Opstelling Blackpool Opstelling Accrington Stanley Live Blackpool - Accrington Stanley Live Blackpool - Accrington Stanley kijken Blackpool - Accrington Stanley kijken Live Blackpool - Accrington Stanley stream Blackpool - Accrington Stanley Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Accrington Stanley Uitslag Blackpool - Accrington Stanley Statistieken Blackpool - Accrington Stanley League One 2020/2021 Blackpool - Accrington Stanley wedden Blackpool - Accrington Stanley gokken Blackpool - Accrington Stanley Unibet