Nabeschouwing Blackpool - Charlton Athletic (0-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 20 oktober 2020 - 20:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het dinsdag 20 oktober 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Charlton Athletic (0-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Husband in de 2e minuut, waardoor Blackpool met een man minder kwam te staan. In de 39e minuut kreeg B. Purrington van Charlton Athletic voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Charlton Athletic de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 83e minuut gemaakt door C. Aneke waardoor Charlton Athletic met 0-1 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter James Bell, waardoor Charlton Athletic de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Charlton Athletic
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
81
99
Gevaarlijke aanvallen
38
47
Passes
279
397
Overtredingen
2
1
Buitenspel
2
4
Corners
4
4
Wissels
3
4
LIVE Blackpool - Charlton Athletic 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor J. Husband Blackpool
4' Wissel Blackpool Wissel D. Ballard voor G. Ward Blackpool
5' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
39' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel I. Maatsen voor D. Pratley Charlton Athletic
61' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor G. Madine Blackpool
64' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor O. Bogle Charlton Athletic
65' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Watson Charlton Athletic
68' Wissel Blackpool Wissel B. Lubala voor B. Woodburn Blackpool
76' Wissel Charlton Athletic Wissel P. Smyth voor C. Washington Charlton Athletic
83' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke met assist van A. Doughty Charlton Athletic 0-1
97' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Amos Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Charlton Athletic
Opstellingen Blackpool - Charlton Athletic
De opstellingen van Blackpool en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Neil Critchley
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Jack Sims K
26 Daniel Ballard V
2 Jordan Gabriel V
19 Daniel Kemp M
30 Beryly Lubala A
7 Oliver Šarkić A
9 Jerry Yates A
Formatie 4-3-3
Coach Lee Bowyer
Basiselftal Charlton Athletic
# Speler Pos.
13 Ben Amos K
2 Chris Gunter V
24 Ryan Inniss V
3 Ben Purrington V
5 Akin Famewo V
12 Andrew Shinnie M
26 Ben Watson M
15 Darren Pratley M
18 Alfie Doughty A
17 Omar Bogle A
14 Conor Washington A
Voorbeschouwing Blackpool - Charlton Athletic

Blackpool en Charlton Athletic treffen elkaar in de 7e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 16 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Charlton Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 2
Winst Charlton Athletic 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 20e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Blackpool - Charlton Athletic Opstelling Blackpool Opstelling Charlton Athletic Live Blackpool - Charlton Athletic Live Blackpool - Charlton Athletic kijken Blackpool - Charlton Athletic kijken Live Blackpool - Charlton Athletic stream Blackpool - Charlton Athletic Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Charlton Athletic Uitslag Blackpool - Charlton Athletic Statistieken Blackpool - Charlton Athletic League One 2020/2021 Blackpool - Charlton Athletic wedden Blackpool - Charlton Athletic gokken Blackpool - Charlton Athletic Unibet