Nabeschouwing Blackpool - Gillingham (4-1) || League One 2020/2021

Maandag 5 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het maandag 5 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Gillingham (4-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 4-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Yates. Gillingham kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Graham, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette J. Yates zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 30 minuten werd de voorsprong voor Blackpool vergroot nadat S. Kaikai de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 61e minuut wist E. Embleton namens Blackpool de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Drysdale en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Blackpool - Gillingham 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates Blackpool 1-0
14' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Graham met assist van J. Akinde Gillingham 1-1
20' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van L. Garbutt Blackpool 2-1
30' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Kaikai met assist van G. Ward Blackpool 3-1
34' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
39' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor E. Embleton Blackpool
59' Wissel Gillingham Wissel O. Lee voor A. MacDonald Gillingham
60' Wissel Gillingham Wissel D. Samuel voor J. Akinde Gillingham
61' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Embleton met assist van S. Kaikai Blackpool 4-1
67' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor E. Embleton Blackpool
86' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor S. Kaikai Blackpool
86' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor J. Yates Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Gillingham
Opstellingen Blackpool - Gillingham
De opstellingen van Blackpool en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.