Nabeschouwing Blackpool - Ipswich Town (1-4) || League One 2020/2021

Zaterdag 10 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het zaterdag 10 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Ipswich Town (1-4)

Het League One duel tussen Blackpool en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 1-4 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Chambers, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Edwards op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee T. Bishop zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 60 minuten deed G. Madine iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Blackpool werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist G. Edwards namens Ipswich Town de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Sarginson en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Blackpool - Ipswich Town 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt L. Chambers met assist van G. Edwards Ipswich Town 0-1
36' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt G. Edwards met assist van T. Bishop Ipswich Town 0-2
37' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor E. Robson Blackpool
45' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt T. Bishop Ipswich Town 0-3
47' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Gabriel Blackpool
50' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Kenlock Ipswich Town
57' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor O. Hawkins Ipswich Town
60' Doelpunt Blackpool Doelpunt G. Madine Blackpool 1-3
67' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Dozzell Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel K. Bennetts voor T. Bishop Ipswich Town
76' Wissel Blackpool Wissel J. Williams voor K. Anderson Blackpool
80' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt G. Edwards met assist van L. Chambers Ipswich Town 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Ipswich Town
Opstellingen Blackpool - Ipswich Town
De opstellingen van Blackpool en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.