Nabeschouwing Blackpool - Lincoln City (2-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het zaterdag 3 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Lincoln City (2-3)

Het League One duel tussen Blackpool en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. Hamilton, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Grant in de 25e minuut zorgde er even later voor dat Lincoln City weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette D. Mitchell zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

In de 83e minuut werd J. Husband van Blackpool met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Blackpool het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 85e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Lincoln City speler J. Grant. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Lincoln City dat via L. Montsma nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 88e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Bramall bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Blackpool - Lincoln City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Hamilton met assist van J. Yates Blackpool 1-0
25' Penalty Lincoln City Penalty J. Grant Lincoln City 1-1
46' Wissel Lincoln City Wissel T. Edun voor S. Roughan Lincoln City
60' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Lubala Blackpool
62' Wissel Blackpool Wissel L. Garbutt voor B. Lubala Blackpool
64' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor C. McGrandles Lincoln City
71' Wissel Blackpool Wissel O. Sarkic voor J. Yates Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel J. Williams voor K. Anderson Blackpool
81' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Grant Lincoln City
83' Doelpunt Blackpool Doelpunt D. Mitchell met assist van G. Ward Blackpool 2-1
83' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor J. Husband Blackpool
85' Penalty Lincoln City Penalty J. Grant Lincoln City 2-2
88' Doelpunt Lincoln City Doelpunt L. Montsma met assist van A. Jackson Lincoln City 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Lincoln City
Opstellingen Blackpool - Lincoln City
De opstellingen van Blackpool en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.