Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (0-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 12 december 2020 - 16:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het zaterdag 12 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (0-0)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Blackpool en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Blackpool en Oxford United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Blackpool, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin Coy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Oxford United
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
5
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
104
93
Gevaarlijke aanvallen
59
42
Passes
386
379
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
5
Corners
4
3
Wissels
4
5
LIVE Blackpool - Oxford United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor L. Kelly Oxford United
52' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor R. Atkinson Oxford United
59' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor L. Kelly Oxford United
59' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor J. Obita Oxford United
71' Wissel Blackpool Wissel K. Anderson voor B. Woodburn Blackpool
78' Wissel Blackpool Wissel D. Kemp voor S. Kaikai Blackpool
78' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor G. Madine Blackpool
78' Wissel Blackpool Wissel M. Virtue-Thick voor G. Ward Blackpool
81' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor M. McGuane Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel R. Hall voor J. Henry Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Oxford United
Opstellingen Blackpool - Oxford United
De opstellingen van Blackpool en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Neil Critchley
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Jack Sims K
29 Luke Garbutt V
20 Oliver Turton V
17 Matthew Virtue-Thick M
19 Daniel Kemp M
8 Keshi Anderson A
9 Jerry Yates A
Formatie 4-3-3
Coach Karl Robinson
Wissels Oxford United
# Speler Pos.
1 Simon Eastwood K
15 John Mousinho V
20 James Hanson M
14 Anthony Forde M
7 Rob Hall A
25 Olamide Shodipo A
19 Daniel Agyei A
Voorbeschouwing Blackpool - Oxford United

Blackpool en Oxford United treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Oxford United in de League One vond plaats op 1 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Oxford United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Blackpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 2
Winst Oxford United 4
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 12e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Oxford United Opstelling Blackpool Opstelling Oxford United Live Blackpool - Oxford United Live Blackpool - Oxford United kijken Blackpool - Oxford United kijken Live Blackpool - Oxford United stream Blackpool - Oxford United Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Oxford United Uitslag Blackpool - Oxford United Statistieken Blackpool - Oxford United League One 2020/2021 Blackpool - Oxford United wedden Blackpool - Oxford United gokken Blackpool - Oxford United Unibet