Nabeschouwing Blackpool - Peterborough United (3-1) || League One 2020/2021

Dinsdag 23 maart 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het dinsdag 23 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Peterborough United (3-1)

Het League One duel tussen Blackpool en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 3-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Blackpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Yates. Peterborough United kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Ward, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Blackpool vervolgens op 2-1. Het was J. Yates die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Blackpool vergroot nadat L. Garbutt de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Peterborough United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van S. Kaikai Blackpool 1-0
16' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Brown Peterborough United
20' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
47' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward met assist van S. Szmodics Peterborough United 1-1
48' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor G. Ward Blackpool
51' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor E. Hamilton Peterborough United
52' Penalty Blackpool Penalty J. Yates Blackpool 2-1
58' Doelpunt Blackpool Doelpunt L. Garbutt met assist van E. Embleton Blackpool 3-1
68' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor D. Butler Peterborough United
68' Wissel Peterborough United Wissel N. Mason voor E. Hamilton Peterborough United
73' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor S. Dembele Peterborough United
78' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor E. Embleton Blackpool
80' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel M. Eisa voor S. Szmodics Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Peterborough United
Opstellingen Blackpool - Peterborough United
De opstellingen van Blackpool en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.