Nabeschouwing Blackpool - Sunderland (1-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 13:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het zaterdag 17 april 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Sunderland (1-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door L. Garbutt, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sunderland dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Blackpool uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Blackpool - Sunderland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. McFadzean Sunderland
27' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
37' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
58' Doelpunt Blackpool Doelpunt L. Garbutt met assist van S. Kaikai Blackpool 1-0
65' Wissel Sunderland Wissel D. Hume voor C. McFadzean Sunderland
75' Wissel Sunderland Wissel R. Stewart voor A. OBrien Sunderland
76' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor J. Jones Sunderland
76' Wissel Blackpool Wissel J. Thorniley voor D. Gretarsson Blackpool
81' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor D. Mitchell Blackpool
93' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor J. Scowen Sunderland
94' Wissel Blackpool Wissel J. Husband voor S. Kaikai Blackpool
94' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor E. Simms Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Sunderland
Opstellingen Blackpool - Sunderland
De opstellingen van Blackpool en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Sunderland

Blackpool en Sunderland treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Sunderland in de League One vond plaats op 14 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Sunderland 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 5e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 3e plaats.