Nabeschouwing Blackpool - Swindon Town (2-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 september 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het zaterdag 19 september 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Swindon Town (2-0)

Het League One duel tussen Blackpool en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 2-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door C. Hamilton, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Hamilton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Blackpool.

LIVE Blackpool - Swindon Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor G. Ward Blackpool
31' Wissel Swindon Town Wissel J. Grant voor J. Smith Swindon Town
41' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Hamilton Blackpool 1-0
47' Doelpunt Blackpool Doelpunt C. Hamilton met assist van O. Turton Blackpool 2-0
58' Wissel Swindon Town Wissel B. Pitman voor T. Smith Swindon Town
63' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor D. Jaiyesimi Swindon Town
64' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor J. Payne Swindon Town
71' Wissel Blackpool Wissel J. Williams voor K. Anderson Blackpool
78' Wissel Blackpool Wissel D. Kemp voor B. Lubala Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor J. Yates Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Swindon Town
Opstellingen Blackpool - Swindon Town
De opstellingen van Blackpool en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Swindon Town

Blackpool en Swindon Town treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Swindon Town in de League One vond plaats op 20 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swindon Town. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als Swindon Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Blackpool 1
Winst Swindon Town 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 9e positie staat, terwijl we Swindon Town terugvinden op de 13e plaats.