Nabeschouwing Bristol Rovers - Blackpool (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 2 januari 2021 - 16:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zaterdag 2 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Blackpool (2-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door G. Madine, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Hanlan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette S. Nicholson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Bristol Rovers kreeg een penalty toegewezen in de 47e minuut, die werd genomen door B. Hanlan. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Bristol Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bristol Rovers - Blackpool
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
69
85
Gevaarlijke aanvallen
36
74
Passes
349
464
Overtredingen
10
14
Buitenspel
2
2
Corners
5
14
Wissels
0
5
LIVE Bristol Rovers - Blackpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Blackpool Doelpunt G. Madine met assist van G. Ward Blackpool 0-1
34' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt B. Hanlan met assist van S. Nicholson Bristol Rovers 1-1
36' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Nicholson Bristol Rovers 2-1
47' Penalty gemist Bristol Rovers Penalty gemist B. Hanlan Bristol Rovers
64' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Ehmer Bristol Rovers
79' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor D. Kemp Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel B. Lubala voor K. Anderson Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel B. Woodburn voor J. Yates Blackpool
87' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Leahy Bristol Rovers
90' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor G. Ward Blackpool
92' Wissel Blackpool Wissel J. Husband voor L. Garbutt Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Blackpool
Opstellingen Bristol Rovers - Blackpool
De opstellingen van Bristol Rovers en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Ben Garner
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
35 Liam Armstrong K
47 Ali Koiki V
2 Mark Little V
25 Cian Harries V
20 Cameron Hargreaves M
39 Josh Barrett M
33 Alex Rodman A
Formatie 4-4-2
Coach Neil Critchley
Basiselftal Blackpool
# Speler Pos.
28 Sam Walker K
29 Luke Garbutt V
20 Oliver Turton V
21 Marvin Ekpiteta V
26 Daniel Ballard V
12 Kenneth Dougall M
18 Grant Ward M
19 Daniel Kemp M
8 Keshi Anderson M
14 Gary Madine A
9 Jerry Yates A
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Jack Sims K
15 Demetri Mitchell V
3 James Husband V
2 Jordan Gabriel V
6 Ethan Robson M
31 Benjamin Woodburn M
30 Beryly Lubala A
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Blackpool

Bristol Rovers en Blackpool treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Blackpool in de League One vond plaats op 15 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Bristol Rovers favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol Rovers 4
Winst Blackpool 1
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 21e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bristol Rovers - Blackpool Opstelling Bristol Rovers Opstelling Blackpool Live Bristol Rovers - Blackpool Live Bristol Rovers - Blackpool kijken Bristol Rovers - Blackpool kijken Live Bristol Rovers - Blackpool stream Bristol Rovers - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Bristol Rovers - Blackpool Uitslag Bristol Rovers - Blackpool Statistieken Bristol Rovers - Blackpool League One 2020/2021 Bristol Rovers - Blackpool wedden Bristol Rovers - Blackpool gokken Bristol Rovers - Blackpool Unibet