Nabeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion (1-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zaterdag 17 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door J. Daly, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Burton Albion kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Hemmings, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol Rovers - Burton Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. J. OToole Burton Albion
33' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Quinn Burton Albion
35' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor B. Fox Burton Albion
52' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Daly Bristol Rovers 1-0
72' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Ehmer Bristol Rovers
73' Wissel Bristol Rovers Wissel E. Upson voor L. McCormick Bristol Rovers
73' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Nicholson voor J. Daly Bristol Rovers
76' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor S. Quinn Burton Albion
79' Doelpunt Burton Albion Doelpunt K. Hemmings met assist van S. Hughes Burton Albion 1-1
83' Wissel Bristol Rovers Wissel E. Oztumer voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
88' Wissel Burton Albion Wissel L. Varney voor I. Vassilev Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Burton Albion
Opstellingen Bristol Rovers - Burton Albion
De opstellingen van Bristol Rovers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Burton Albion

Bristol Rovers en Burton Albion treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Burton Albion in de League One vond plaats op 13 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bristol Rovers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 0
Winst Burton Albion 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 12e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 23e plaats.