Nabeschouwing Bristol Rovers - Doncaster Rovers (2-1) || League One 2020/2021

Maandag 5 april 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het maandag 5 april 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Doncaster Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Coppinger, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. McCormick, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette L. McCormick zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Coggins, waardoor Bristol Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Doncaster Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Coppinger met assist van T. Richards Doncaster Rovers 0-1
37' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. McCormick met assist van Z. Westbrooke Bristol Rovers 1-1
49' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor O. Bogle Doncaster Rovers
56' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. McCormick met assist van Z. Westbrooke Bristol Rovers 2-1
57' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Ayunga voor Z. Walker Bristol Rovers
67' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Baldwin Bristol Rovers
68' Wissel Doncaster Rovers Wissel E. Simoes voor J. Coppinger Doncaster Rovers
68' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Bostock voor T. Richards Doncaster Rovers
82' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Gomes voor M. Smith Doncaster Rovers
82' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Greaves voor B. Horton Doncaster Rovers
87' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. McCormick Bristol Rovers
93' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Greaves Doncaster Rovers
96' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor B. Hanlan Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Doncaster Rovers
Opstellingen Bristol Rovers - Doncaster Rovers
De opstellingen van Bristol Rovers en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.