Nabeschouwing Bristol Rovers - Gillingham (0-2) || League One 2020/2021

Woensdag 2 december 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het woensdag 2 december 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Gillingham (0-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Oliver op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gillingham.

LIVE Bristol Rovers - Gillingham 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van J. Tucker Gillingham 0-1
46' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Kilgour voor L. McCormick Bristol Rovers
64' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Koiki voor L. Leahy Bristol Rovers
64' Wissel Bristol Rovers Wissel Z. Walker voor J. Hare Bristol Rovers
74' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van K. Dempsey Gillingham 0-2
75' Wissel Bristol Rovers Wissel Z. Westbrooke voor E. Upson Bristol Rovers
86' Wissel Gillingham Wissel A. MacDonald voor J. Akinde Gillingham
91' Wissel Gillingham Wissel D. Drysdale voor S. Robertson Gillingham
94' Wissel Gillingham Wissel T. Coyle voor V. Oliver Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Gillingham
Opstellingen Bristol Rovers - Gillingham
De opstellingen van Bristol Rovers en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Gillingham

Bristol Rovers en Gillingham treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Gillingham in de League One vond plaats op 3 mei 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol Rovers. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 3
Winst Gillingham 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 21e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 16e plaats.