Nabeschouwing Bristol Rovers - Lincoln City (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 17 april 2021 - 13:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zaterdag 17 april 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Lincoln City (0-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Scully, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. In de 36e minuut moest E. Upson van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Will Finnie een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bristol Rovers verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Bristol Rovers - Lincoln City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lincoln City Doelpunt A. Scully met assist van B. Johnson Lincoln City 0-1
36' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor E. Upson Bristol Rovers
37' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Edun Lincoln City
37' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. Johnson Lincoln City
46' Wissel Bristol Rovers Wissel B. Hanlan voor J. Hare Bristol Rovers
51' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Jaakkola Bristol Rovers
52' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Leahy Bristol Rovers
55' Wissel Lincoln City Wissel J. Jones voor T. Edun Lincoln City
69' Wissel Lincoln City Wissel M. H. Sanders voor A. Scully Lincoln City
76' Wissel Bristol Rovers Wissel E. Oztumer voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
82' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor B. Johnson Lincoln City
85' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Baldwin voor P. Martinez Bristol Rovers
90' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor R. Poole Lincoln City
98' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Baldwin Bristol Rovers
99' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. McCormick Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Lincoln City
Opstellingen Bristol Rovers - Lincoln City
De opstellingen van Bristol Rovers en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.