Nabeschouwing Bristol Rovers - Northampton Town (2-0) || League One 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zaterdag 3 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Northampton Town (2-0)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. B. Hanlan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bristol Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 60e minuut kreeg J. Martin van Northampton Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Northampton Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Bristol Rovers via een goal van J. Baldwin in de 79e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers.

LIVE Bristol Rovers - Northampton Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor L. Racic Northampton Town
23' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Grant Bristol Rovers
35' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Martin Northampton Town
56' Penalty Bristol Rovers Penalty B. Hanlan Bristol Rovers 1-0
56' Wissel Northampton Town Wissel J. Sowerby voor M. Harriman Northampton Town
56' Wissel Northampton Town Wissel R. Korboa voor M. Warburton Northampton Town
56' Wissel Northampton Town Wissel B. Ashley-Seal voor C. Missilou Northampton Town
60' Tweede gele kaart Northampton Town Tweede gele kaart voor J. Martin Northampton Town
72' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Nicholson voor J. Daly Bristol Rovers
79' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Baldwin met assist van C. Harries Bristol Rovers 2-0
82' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor R. Watson Northampton Town
85' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Hargreaves voor L. McCormick Bristol Rovers
94' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor C. Bolger Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Northampton Town
Opstellingen Bristol Rovers - Northampton Town
De opstellingen van Bristol Rovers en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.