Nabeschouwing Bristol Rovers - Rochdale (1-2) || League One 2020/2021

Zaterdag 30 januari 2021 - 16:00 uur



In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zaterdag 30 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Rochdale (1-2)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Newby, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Leahy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette A. Newby zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rochdale de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Declan Bourne, waardoor Rochdale dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Bristol Rovers - Rochdale
Goals
1
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
93
91
Gevaarlijke aanvallen
52
28
Passes
479
336
Overtredingen
7
10
Buitenspel
2
1
Corners
8
1
Wissels
4
2
LIVE Bristol Rovers - Rochdale 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Newby met assist van M. Lund Rochdale 0-1
34' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Leahy met assist van M. Ehmer Bristol Rovers 1-1
45' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Grant voor A. Ogogo Bristol Rovers
64' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Newby met assist van M. Lund Rochdale 1-2
68' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Ayunga voor E. Oztumer Bristol Rovers
75' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Dooley Rochdale
77' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor S. Humphrys Rochdale
83' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Barrett voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
86' Wissel Bristol Rovers Wissel L. McCormick voor B. Hanlan Bristol Rovers
87' Wissel Rochdale Wissel J. McNulty voor A. Newby Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Rochdale
Opstellingen Bristol Rovers - Rochdale
De opstellingen van Bristol Rovers en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
1 Jordi van Stappershoef K
24 David Tutonda V
4 Joshua Grant V
14 Luke McCormick M
39 Josh Barrett M
21 Jonah Ananias Paul Ayunga A
33 Alex Rodman A
Formatie 4-4-2
Basiselftal Rochdale
# Speler Pos.
1 Gavin Bazunu K
3 Gabriel Osho V
15 Hayden Roberts V
16 Matt Done V
13 Jimmy Keohane V
7 Stephen Dooley M
10 Alex Newby M
14 Oliver Rathbone M
8 Aaron Morley M
21 Matthew Lund A
9 Stephen Humphrys A
Wissels Rochdale
# Speler Pos.
30 Ben Chalton K
32 Joe Dunne V
4 Jim McNulty V
23 Harrison Hopper M
24 Ethan Brierley M
22 Kwadwo Baah A
17 Fabio Tavares A
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Rochdale

Bristol Rovers en Rochdale treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Declan Bourne en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Rochdale in de League One vond plaats op 31 oktober 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bristol Rovers als Rochdale wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol Rovers 3
Winst Rochdale 3
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 19e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bristol Rovers - Rochdale Opstelling Bristol Rovers Opstelling Rochdale Live Bristol Rovers - Rochdale Live Bristol Rovers - Rochdale kijken Bristol Rovers - Rochdale kijken Live Bristol Rovers - Rochdale stream Bristol Rovers - Rochdale Fox Sports Nabeschouwing Bristol Rovers - Rochdale Uitslag Bristol Rovers - Rochdale Statistieken Bristol Rovers - Rochdale League One 2020/2021 Bristol Rovers - Rochdale wedden Bristol Rovers - Rochdale gokken Bristol Rovers - Rochdale Unibet