Nabeschouwing Bristol Rovers - Sunderland (0-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 27 maart 2021 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zaterdag 27 maart 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Sunderland (0-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. OBrien, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sunderland.

LIVE Bristol Rovers - Sunderland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Leahy Bristol Rovers
39' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. OBrien met assist van A. McGeady Sunderland 0-1
50' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Scowen Sunderland
53' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Sanderson Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel R. Stewart voor A. OBrien Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor L. Gooch Sunderland
71' Wissel Bristol Rovers Wissel E. Oztumer voor Z. Westbrooke Bristol Rovers
76' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Barrett voor Z. Walker Bristol Rovers
76' Wissel Bristol Rovers Wissel D. Tutonda voor J. Ayunga Bristol Rovers
81' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Baldwin voor A. Kilgour Bristol Rovers
85' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Sunderland
Opstellingen Bristol Rovers - Sunderland
De opstellingen van Bristol Rovers en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Sunderland

Bristol Rovers en Sunderland treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Sunderland in de League One vond plaats op 12 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bristol Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 1
Winst Sunderland 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 21e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 3e plaats.