Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (1-0) || League One 2020/2021

Dinsdag 2 maart 2021 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het dinsdag 2 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Bristol Rovers (1-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor L. McCormick van Bristol Rovers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 52e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het J. Smith die Burton Albion op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Burton Albion uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Burton Albion - Bristol Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. McCormick Bristol Rovers
34' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor M. Fondop-Talum Burton Albion
43' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Clare Burton Albion
52' Tweede gele kaart Bristol Rovers Tweede gele kaart voor L. McCormick Bristol Rovers
55' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Smith met assist van J. Brayford Burton Albion 1-0
69' Wissel Burton Albion Wissel T. Taylor voor M. Mancienne Burton Albion
69' Wissel Burton Albion Wissel K. Hemmings voor L. Akins Burton Albion
79' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Ayunga voor B. Hanlan Bristol Rovers
79' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Daly voor S. Nicholson Bristol Rovers
87' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Koiki voor C. Harries Bristol Rovers
88' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Ehmer voor G. Williams Bristol Rovers
92' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor H. Carter Burton Albion
96' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Hemmings Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Bristol Rovers
Opstellingen Burton Albion - Bristol Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.