Nabeschouwing Burton Albion - Charlton Athletic (4-2) || League One 2020/2021

Dinsdag 24 november 2020 - 20:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het dinsdag 24 november 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Charlton Athletic (4-2)

Het League One duel tussen Burton Albion en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 4-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Akins, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Powell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Charlton Athletic de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Smyth.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Burton Albion vergroot nadat S. Hughes de 3-1 wist te scoren. In de 67e minuut kwam Charlton Athletic weer dichterbij, nadat C. Aneke de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 76e minuut en kwam op naam te staan van Burton Albion speler C. Vernam, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Charlton Athletic 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins Burton Albion 1-0
30' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gunter Charlton Athletic
34' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor O. Bogle Charlton Athletic
39' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Powell Burton Albion 2-0
42' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt P. Smyth Charlton Athletic 2-1
53' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Hughes Burton Albion 3-1
58' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor M. Maddison Charlton Athletic
58' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor P. Smyth Charlton Athletic
61' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
64' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Akins Burton Albion
65' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Watson Charlton Athletic
67' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke met assist van A. Morgan Charlton Athletic 3-2
75' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Williams voor A. Gilbey Charlton Athletic
76' Doelpunt Burton Albion Doelpunt C. Vernam Burton Albion 4-2
80' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor I. Maatsen Charlton Athletic
81' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Aneke Charlton Athletic
84' Wissel Burton Albion Wissel O. Gallacher voor C. Vernam Burton Albion
90' Wissel Burton Albion Wissel B. Fox voor J. Powell Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Charlton Athletic
Opstellingen Burton Albion - Charlton Athletic
De opstellingen van Burton Albion en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.