Nabeschouwing Burton Albion - Doncaster Rovers (1-3) || League One 2020/2021

Zaterdag 19 december 2020 - 16:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Burton Albion het zaterdag 19 december 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Doncaster Rovers (1-3)

Het League One duel tussen Burton Albion en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-3 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. Okenabirhie, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Akins in de 44e minuut zorgde er even later voor dat Burton Albion weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 50e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het B. Whiteman van Doncaster Rovers die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Doncaster Rovers vergroot nadat T. Richards de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Doncaster Rovers.

LIVE Burton Albion - Doncaster Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt F. Okenabirhie met assist van C. John Doncaster Rovers 0-1
20' Wissel Burton Albion Wissel J. J. OToole voor S. Hughes Burton Albion
35' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Butler Doncaster Rovers
43' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Richards Doncaster Rovers
44' Penalty Burton Albion Penalty L. Akins Burton Albion 1-1
50' Penalty Doncaster Rovers Penalty B. Whiteman Doncaster Rovers 1-2
59' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Richards met assist van B. Whiteman Doncaster Rovers 1-3
66' Wissel Burton Albion Wissel K. Hemmings voor N. Ennis Burton Albion
66' Wissel Burton Albion Wissel C. Gilligan voor S. Quinn Burton Albion
67' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Eyenga-Lokilo voor T. Richards Doncaster Rovers
67' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. John-Jules voor J. Taylor Doncaster Rovers
78' Wissel Doncaster Rovers Wissel L. Hasani voor M. Smith Doncaster Rovers
80' Wissel Burton Albion Wissel S. Lawless voor R. Edwards Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Doncaster Rovers
Opstellingen Burton Albion - Doncaster Rovers
De opstellingen van Burton Albion en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.